Rejser

Mine rejser i tekst og billeder

Berlin Februar 2017

 

Karina og jeg tog afsted fredag morgen med EasyJet og kunne se frem til et ophold på Abba Berlin Hotel i tre dage. Hotellet ligger tæt ved Kurfûrstendamm. Det blev en skøn tur, hvor det eneste minus var en tæt tåge, der dækkede Fernsehturm fra en højde af ca 25 meter og op.

Til gengæld besøgte vi Potzdam, 25 km uden for Berlin. En utrolig flot by med slotte og parker fra kurfyrsternes storhedstid. Potzdam og Berlin skal besøges igen.

Thassos September 2016

 

I september 2016 drog jeg med Karina til Thassos - Grækenlands nordligste ø. Vi boede ved Golden Beach på østkysten på Hotel Dionyssos, der ligger på en bjergside med en fantastisk udsigt over bugten. Desværre druknede jeg min nye mobil i swimmingpoolen. Heldigvis tog Karina nogle gode billeder.

Hamborg Juli 2016

Sammen med Karina, Andreas og Nicklas gik turen i bil til Hamborg, Lûbeck og Wismar. Fantastisk tur der dog fik en anstrengende hjemtur, fordi færgen i Rostock blev aflyst og vi måtte køre hele vejen fra Rostock til Puttgarten, hvor køen iøvrigt var enorm!

 

Australien Marts 2016

 

I marts 2016 tog jeg tilbage til Australien for at gense mine vidunderlige venner og dette skønne land. Jeg var i Australien første gang i 1986 og på endnu en tur i 1992. Trods de mange år var gensynet med familien Sharrock i Marks Point og familien Morrissey i Canberra helt fantastisk. Det er mennesker, der betyder rigtigt meget for mig.

Amsterdam 2014

 

I sommeren 2014 tog jeg med Casper og Peter til Amsterdam. Vi var der i tre dage, hvor vi nød nogle dejlige dage i skønt solskinsvejr - bl.a. på cykler rundt i byen.